LactoRham utrzymuje właściwą równowagę mikrobiologiczną w organizmie. Dzięki temu, iż żywe kultury bakterii wytwarzają kwas mlekowy obniża się pH, hamując rozwój drobnoustrojów chorobotwórczych.
Skład: 1 kapsułka zawiera co najmniej 2,5x109 bakterii kwasu mlekowego Lactobacillus rhamnosus, laktoza, żelatyna (kapsułki).
Wskazania: codzienne uzupełnienie flory bakteryjnej, w celu odbudowania flory bakteryjnej po kuracji antybiotykowej, profilaktycznie dla osób korzystających np. z basenów, sauny itp.
Zawartość: 20 kapsułek
Sposób użycia:1 kapsułka, raz dziennie.
Producent : Farmapia sp.z.o.o. , ul. Rynek Główny 30, 31-010 Kraków
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.