wyszukiwanie zaawansowane
1 » 2 » 3 » Ekstrakt w-g z Czarnej Rzepy4
Ekstrakt w-g z Czarnej Rzepy

Ekstrakt w-g z Czarnej Rzepy

Koszt wysyłki: od 14,50 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier - 14,50 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Cena: 8,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Ekstrakt wodno-glicerynowy z Czarnej Rzepy jest najsilniejszym naturalnym stymulatorem wzrostu włosów. Wzmacnia cebulki włosowe, powstrzymuje wypadanie i inicjuje wzrost nowych włosów. Redukuje łupież oraz normalizuje wydzielanie łoju.

Ekstrakt z Czarnej Rzepy stosowany na skórę ma działanie przeciwtrądzikowe, odkażające i rozjaśniające. Dostarcza skórze cenne organiczne składniki odżywcze. Sprzyja gojeniu się ran i podrażnień.

Ekstrakt wodno-glicerynowy z Czarnej Rzepy z Manufaktury Kosmetycznej (INCI: Glycerin, Aqua, Raphanus Sativus Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate), to naturalny, czysty wyciąg roślinny o wyjątkowo dużej koncentracji substancji czynnych (D/E 1:5), dzięki czemu może być stosowany w niewielkich ilościach, zapewniając przy tym silny efekt kosmetyczny.

Ekstrakt wodno-glicerynowy jest rozpuszczalny w roztworach wodnych. Może być dodawany do hydrolatów lub rozcieńczany wodą w celu uformowania toników i płukanek do włosów, a także do szamponów, odżywek do włosów czy fazy wodnej kremów. Poleca się stosowanie wraz z Ekstraktem w-g ze Skrzypu oraz Pokrzywy. Maksymalna zalecana zawartość ekstraktu w gotowym kosmetyku to 10%.

poj. 15 ml
 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję
Klienci zakupili także
Witamina E

Witamina E

16,00 zł